Forum

Barszcz czerwony z jabłkiem (Tamara)
szczerze mowiac to ja gotowalam tylko barszcz czerwony z dodaniem torebkowego czerwonego barszczu z jabłkami knorr. Mi i mojej rodzinie smakowal, mozesz wyprobowac. co do jablek to wydaje mi sie ze to nie ma zbyt wielkiego znaczenia jakie one beda, kup takie jakie kupujesz do jedzenia. ja kroje je w kosteczke
(więcej...)

2
Gotowe buraczki (Jola)
Dodać można ale trzeba nastawić się na to, że ta zupa nie będzie już miała tak niepowtarzalnego smaku jak ze swiezych buraczków. Gotowanie buraków wcale nie jest takie czasochłonne jak sie moze wydawac, co wiecej na pewno taka zupa bedzie o wiele bardziej smakowala twoim domownikom niz ta gotowana na gotowych buraczkach.
(więcej...)

3
Barszcz stracił kolor (Penia)
Ja do barszczu dodaje łyżkę octu i w tedy kolor się utrzymuje.
(więcej...)

3
Czy zupki barszcz Czerwony Knorra są dobre jako dodatek do orginalnego barszczu (jowita)
tak, tak. Z pewnoscia dolej zupke knorr barszcz czerwony, ja zawsze tak robie :P nie wiem czy dzieki temu uzyskasz prawdziwy smak barszczu ale na pewno uzyskasz dobry smak bardszczu :)
(więcej...)

2
historia barszczu (historyk)
w tekście o barszczu czerwonym dziwaczne cytaty, wpisane bez zrozumienia tekstu, jeden odnosi się do rośliny barszcz zwyczajny, a drugi do żuru, wynuika to zresztą wprost z cytatu, ktoś kto to wpisal powinien chyba najpierw przeczytać
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Podaj najwyższy szczyt Polskich Tatr

Zamknij X
Pobierz odtwarzacz Adobe Flash Player